Innehållsförteckning, näring och RDI för Må-bättre-kaka (Martin & Servera / Martin & Servera AB)

Må-bättre-kaka innehåller

Må-bättre-kaka innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. VETEMJÖL, vatten, RÅGMJÖL, GRAHAMSMJÖL, jäst, sirap, VETEGLUTEN, vegetabiliskt margarin( raps), fibrer från sockerbeta, RÅGSURDEG, salt, bakpulver (hjorthornsalt), emulgeringsmedel (mono-/diglycerider och diacetylvinsyraestrar). Fullkornsandel 8,9 %, varav andel torrvikt 8,7 %.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Må-bättre-kaka´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 40 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 4.2 g
Kolhydrater 45.2 g
Protein 10.5 g
Fibrer 7.6 g
30.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 263.0 kcal
kJ 1098.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.8 g
Enkelomättade 2.0 g
Fleromättade 1.4 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 7.9 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.6 g
10.0 %