Innehållsförteckning, näring och RDI för Glutenfria Korvbröd (Fria Bröd / Fria Bröd AB)

Glutenfria Korvbröd innehåller

Glutenfria Korvbröd innehåller: GLUTENFRI VETESTÄRKELSE , vatten, socker, jäst, rapsolja, modifierad majs– och tapiocastärkelse, förtjockningsmedel: frukt‐, guar‐, tarakärnmjöl, pektin och E 466, salt, sockerbetsfiber, emulgeringsmedel: lecitin (raps) och E 471 (veg), psylliumfröskal, arom.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Glutenfria Korvbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 38 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 5.0 g
Kolhydrater 57.0 g
Protein 1.0 g
Fibrer 4.5 g
18.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 285.0 kcal
kJ 1190.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.4 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.8 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 8.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.2 g
20.0 %