Innehållsförteckning, näring och RDI för VITLÖKSPEPPAR (SANTA MARIA / SANTA MARIA)

VITLÖKSPEPPAR innehåller

VITLÖKSPEPPAR innehåller: Svartpeppar (30%), vitlök (29%), salt (20%), lök, röd paprika, syra (citronsyra), persilja, klumpförebyggande medel (E551).

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

VITLÖKSPEPPAR´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 164 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 2.3 g
Kolhydrater 39.0 g
Protein 9.9 g
Fibrer 16.0 g
64.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 246.0 kcal
kJ 1027.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 7.9 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.8 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 19.7 g
328.0 %