Innehållsförteckning, näring och RDI för Fullkornsrågbröd (Fazer / Fazer Bageri AB)

Fullkornsrågbröd innehåller

Fullkornsrågbröd innehåller: FULLKORNSRÅGMJÖL OCH -KORN (52 %), vatten, JÄSTBRÖDSVETEMJÖL, sirap, KORN- OCH RÅGMALTEXTRAKT, RÅGKLI, jäst och havssalt (0,7 %). Mindre salt, Fiberrikt, Mjölkfri. 80 % av spannmålen som använts vid bakningen är råg.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Fullkornsrågbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 1.6 g
Kolhydrater 41.0 g
Protein 6.8 g
Fibrer 11.0 g
44.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 230.0 kcal
kJ 960.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.2 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 4.6 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.7 g
12.0 %