Innehållsförteckning, näring och RDI för Köttbullar glutenfri (LAGERBLAD FOODS / LAGERBLAD FOODS)

Köttbullar glutenfri innehåller

Köttbullar glutenfri innehåller: Nötkött (30 %), griskött (29 %), potatis, lök, ÄGG, vatten, potatisfiber, salt, stabiliseringsmedel (E450), kryddor (svart-, vit- och cayennepeppar, chili, paprika, vitlök, spiskummin, oragano, koriander, gurkmeja, bockhornsklöver, fänkål, ingefära) rypsolja. Kötthalt 59 %. Tillsatt salt 1,1 %.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Köttbullar glutenfri´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 35 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 12.0 g
Kolhydrater 4.0 g
Protein 12.0 g
Fibrer 1.8 g
7.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 170.0 kcal
kJ 710.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 4.3 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.6 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.7 g
28.0 %