Innehållsförteckning, näring och RDI för Ekologiskt Kärnfranskbröd (Kohberg Bakery Group A/S / Kohberg Bakery Group)

Ekologiskt Kärnfranskbröd innehåller

Ekologiskt Kärnfranskbröd innehåller: Vatten, VETEMJÖL, GRAHAMSMJÖL, 12% krossade VETEKÄRNOR, RÅGMJÖL, 3% linfrö, 3% solroskärnor, VETEGLUTEN, RÅGSIKTSMJÖL, KORNMALTEXTRAKT, vegetabilisk rapsolja, jodsalt, rörsocker, torrjäst, mjölbehandlingsmedel (E300), Toppad med RÅGSIKTSMJÖL

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Ekologiskt Kärnfranskbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 44 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 5.0 g
Kolhydrater 40.0 g
Protein 11.0 g
Fibrer 6.0 g
24.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 260.0 kcal
kJ 1085.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.2 g
20.0 %