Innehållsförteckning, näring och RDI för Spetsbringa sous vide (SIGNAL & ANDERSSON / SIGNAL & ANDERSSON CHARKUTERIFABRIK)

Spetsbringa sous vide innehåller

Spetsbringa sous vide innehåller: Ingredienser: Kött från nöt (90%), vatten, salt, glukossirap, köttbuljong, druvsocker, stabiliseringsmedel (E 450), antioxidationsmedel (E 331, E301), surhetsreglerande medel (E 500ii), konserveringsmedel (E250) Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Spetsbringa sous vide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 60 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 6.4 g
Kolhydrater 0.5 g
Protein 19.0 g
Fibrer 0.0 g
0.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 130.0 kcal
kJ 543.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 2.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 3.6 g
60.0 %