Innehållsförteckning, näring och RDI för Porterstek sous-vide (Familjen Dafgård / GUNNAR DAFGÅRD AB)

Porterstek sous-vide innehåller

Porterstek sous-vide innehåller: Fransyska av nöt, bräntsocker. Lake beredd av: Vatten, antioxidations-medel (E325, E331, E316), salt, naturlig porterarom (0,3%), stabiliseringsmedel E451, köttfond (nötkött,v atten).Till 100 g färdig vara har 112 g kött använts.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Porterstek sous-vide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 25 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 6.0 g
Kolhydrater 1.1 g
Protein 24.0 g
Fibrer 0.0 g
0.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 150.0 kcal
kJ 626.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 2.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.2 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.5 g
25.0 %