Innehållsförteckning, näring och RDI för Kokt skinka, skivat (TULIP FOODSERVICE / TULIP FOOD COMPANY)

Kokt skinka, skivat innehåller

Kokt skinka, skivat innehåller: Skinka (88%), vatten, salt, druvsocker, fläskbuljong, stabiliseringsmedel (E450, E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250), Kokt.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kokt skinka, skivat´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 50 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 3.0 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 17.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 100.0 kcal
kJ 417.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.8 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 3.0 g
50.0 %