Innehållsförteckning, näring och RDI för Leverfärsbiff, stekt (GUDRUNS / GUDRUNS AB)

Leverfärsbiff, stekt innehåller

Leverfärsbiff, stekt innehåller: Nötlever, talg, blodprotein av nöt, potatismjöl, STRÖBRÖD, HAVREGRYN, lök, kryddor, SENAP, salt. Kötthalt 54%, Fetthalt ca 17,5%.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Leverfärsbiff, stekt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 25 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 17.5 g
Kolhydrater 13.9 g
Protein 10.3 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 262.9 kcal
kJ 1097.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 7.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.5 g
25.0 %