Innehållsförteckning, näring och RDI för Kladdkaka - HATTING (Hatting)

Kladdkaka - HATTING innehåller

Kladdkaka - HATTING innehåller: socker, margarin (vegetabilisk olja och fett, vatten, salt, (E 475, E 322 (solros), E 471), (E 330), vitamin A och D, arom), vetemjöl, ägg, härdat vegetabiliskt fett, kakaopulver, bakpulver (E 450, E 500), vetegluten, emulgeringsmedel (E 322 (soja), E 492), vetestärkelse Allergener: gluten, ägg, soja. Kan innehålla spår av mandel och hasselnötter

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kladdkaka - HATTING´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 25.0 g
Kolhydrater 50.0 g
Protein 6.7 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 452.0 kcal
kJ 1887.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 1.0 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 4.2 g
Enkelomättade 9.0 g
Fleromättade 2.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 30.0 g