Innehållsförteckning, näring och RDI för Oxbringa sous-vide (LAGERSTRÖMS)

Oxbringa sous-vide innehåller

Oxbringa sous-vide innehåller: Nötbringa benfri 80 %, vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E450, antioxidationsmedel E301 konserveringsmedel E250. Av den färdiga produktens totala vikt är ca 25-30% sky

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Oxbringa sous-vide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 35 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 6.5 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 25.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 160.0 kcal
kJ 668.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 4.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.1 g
35.0 %