Innehållsförteckning, näring och RDI för Räkmackan, rågbröd med dillsmak - SCHULSTAD BAKE OFF (Schulstad bake off)

Räkmackan, rågbröd med dillsmak - SCHULSTAD BAKE OFF innehåller

Räkmackan, rågbröd med dillsmak - SCHULSTAD BAKE OFF innehåller: Vetemjöl, vatten, sirap, rågskållning, siktat rågmjöl, vetegluten, fiberrikt rågmjöl, vetekli, potatisflingor, sockerbetsfiber, torrjäst, margarin (vegetabilisk olja, vatten, emulgeringsmedel (E 471), salt, aromämnen, vitamin A och D), salt, dillfrö, dill, druvsocker, mjölbehandlingsmedel (enzym).

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Räkmackan, rågbröd med dillsmak - SCHULSTAD BAKE OFF´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 2.5 g
Kolhydrater 48.0 g
Protein 10.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 260.0 kcal
kJ 1085.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.3 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.2 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 9.0 g