Innehållsförteckning, näring och RDI för Guldlax stekt - ENGHAV (Enghav)

Guldlax stekt - ENGHAV innehåller

Guldlax stekt - ENGHAV innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Guldlax (Argentina silus) 60%, ströbröd (inneh. gluten), vatten, rapsolja, vetemjöl, paneringsmix (vetemjöl, potatisstärkelse, salt, kryddor, surhetsreglerande medel E500), potatisstärkelse, margarin (rapsolja, vatten, salt, emulgeringsmeedel (E471, solrosleditin), surhetsreglerande medel E330, smörarom), skummjölkspulver, citronkoncentrat och salt. Fiskad i Norska havet omr 5

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Guldlax stekt - ENGHAV´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 12.0 g
Kolhydrater 20.0 g
Protein 13.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 240.0 kcal
kJ 1002.0 kJ

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %