Innehållsförteckning, näring och RDI för Stenugnsbakat rågbröd - FRENCH BAKERY (French bakery)

Stenugnsbakat rågbröd - FRENCH BAKERY innehåller

Stenugnsbakat rågbröd - FRENCH BAKERY innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Vatten, fullkornsråg (28%), vetemjöl, fullkornshavre, solroskärnor, vetegluten, salt, jäst, maltextrakt av korn, emulgeringsmedel (E 472e), socker, mjölbehandlingsmedel (E300) och enzymer. Innehåller sesamfrö och kan innehålla spår av nötter. Socker är endast tillsatt som jästnäring och förbrukas under jäsningen.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Stenugnsbakat rågbröd - FRENCH BAKERY´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 4.2 g
Kolhydrater 37.1 g
Protein 11.9 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 237.0 kcal
kJ 990.0 kJ

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %