1
|
Ål flat- o varmrökt
|
0,9 g
|
2
|
Ål inkokt hemlagad
|
0,8 g
|
3
|
Ål ugnsstekt hemlagad
|
0,8 g
|
4
|
Ål
|
0,7 g
|
5
|
Ål rund- o varmrökt
|
0,7 g
|
6
|
Kycklinghjärta
|
0,7 g
|
7
|
Gåsleverpastej rökt konserv
|
0,6 g
|
8
|
Grishjärta
|
0,5 g
|
9
|
Grislever
|
0,4 g
|
10
|
Lantpaté
|
0,4 g
|
11
|
Lax odlad norsk fjordlax
|
0,4 g
|
12
|
Äggula konventionellt
|
0,4 g
|
13
|
Äggula ekologisk
|
0,4 g
|
14
|
Duva m skinn stekt
|
0,3 g
|
15
|
Sardeller konserv
|
0,3 g
|
16
|
Grönpepparpaté
|
0,3 g
|
17
|
Kalvhjärna
|
0,3 g
|
18
|
Leverpastej bredbar fett ca 24%
|
0,3 g
|
19
|
Leverpastej skivbar fett 26%
|
0,3 g
|
20
|
Kycklingmage
|
0,3 g
|
21
|
Kycklinglever stekt
|
0,2 g
|
22
|
Nötlever panerad stekt
|
0,2 g
|
23
|
Nötlever ej panerad stekt
|
0,2 g
|
24
|
Leverpastej skivbar fett 14%
|
0,2 g
|
25
|
Leverpastej bredbar fett ca 10%
|
0,2 g
|
26
|
Leverpastej bredbar fett 3-3,5%
|
0,2 g
|
27
|
Leverbiff mald stekt fryst
|
0,2 g
|
28
|
Lammlever
|
0,2 g
|
29
|
Lammnjure
|
0,2 g
|
30
|
Grisnjure
|
0,2 g
|
31
|
Nötlever
|
0,2 g
|
32
|
Röding urtagen varmrökt
|
0,2 g
|
33
|
Makrill kokt
|
0,2 g
|
34
|
Makrill panerad stekt
|
0,2 g
|
35
|
Makrill opanerad stekt
|
0,2 g
|
36
|
Laxpaté
|
0,2 g
|
37
|
Salami importerad fett 45%
|
0,2 g
|
38
|
Spettekaka
|
0,2 g
|
39
|
Makrill
|
0,2 g
|
40
|
Regnbågslax odlad
|
0,2 g
|
41
|
Siklöja
|
0,2 g
|
42
|
Makrillfilé konserv i tomatsås
|
0,2 g
|
43
|
Böckling filé dubbel varmrökt Rospigg
|
0,2 g
|
44
|
Braxen
|
0,2 g
|
45
|
Kalkon kokt
|
0,2 g
|
46
|
Rökt kalkon
|
0,2 g
|
47
|
Rökt sidfläsk gris
|
0,2 g
|
48
|
Duva
|
0,2 g
|
49
|
Duva m skinn
|
0,2 g
|
50
|
Leverbiff mald lever rå fryst
|
0,2 g
|
51
|
Guldsparid grillad
|
0,2 g
|
52
|
Guldsparid
|
0,2 g
|
53
|
Hästkött
|
0,2 g
|
54
|
Tunnbringa av kalv
|
0,2 g
|
55
|
Högrev av kalv
|
0,1 g
|
56
|
Kaninkött
|
0,1 g
|
57
|
Oxbringa nöt
|
0,1 g
|
58
|
Rimmad oxbringa nöt
|
0,1 g
|
59
|
Kalvkotlett
|
0,1 g
|
60
|
Högrev nöt
|
0,1 g
|
61
|
Köttfärs nötfärs fett 15%
|
0,1 g
|
62
|
Kalvbringa
|
0,1 g
|
63
|
Kalvfransyska
|
0,1 g
|
64
|
Harkött hare
|
0,1 g
|
65
|
Brieost vitmögelost fett 34%
|
0,1 g
|
66
|
Lammbog lammbringa
|
0,1 g
|
67
|
Fläskfärs gris fett 20%
|
0,1 g
|
68
|
Kalvytterlår
|
0,1 g
|
69
|
Fläsk sida gris m svål i bit
|
0,1 g
|
70
|
Stekfläsk sida gris m svål skivor
|
0,1 g
|
71
|
Havsabborre
|
0,1 g
|
72
|
Bagel m rökt lax philadelphiaost sallad
|
0,1 g
|
73
|
Älgskav fryst
|
0,1 g
|
74
|
Rimmat sidfläsk el stekfläsk gris i skivor
|
0,1 g
|
75
|
Havsabborre grillad
|
0,1 g
|
76
|
Skarpsill
|
0,1 g
|
77
|
Inlagd sill u lag
|
0,1 g
|
78
|
Inlagd höstsill u lag
|
0,1 g
|
79
|
Laxbullar m sås tillagade
|
0,1 g
|
80
|
Senapssill u sås
|
0,1 g
|
81
|
Bearnaisesås
|
0,1 g
|
82
|
Hollandaisesås
|
0,1 g
|
83
|
Smör fett 80%
|
0,1 g
|
84
|
Smör extrasaltat fett 80%
|
0,1 g
|
85
|
Hushållsmargarin mjölkfri fett 80% berikad typ Carlshamn
|
0,1 g
|
86
|
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris)
|
0,1 g
|
87
|
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris)
|
0,1 g
|
88
|
Älgryggbiff tjur
|
0,1 g
|
89
|
Ägg ekologiskt rått
|
0,1 g
|
90
|
Smör osaltat fett 80%
|
0,1 g
|
91
|
Inlagd sill
|
0,1 g
|
92
|
Ägg ekologiskt stekt
|
0,1 g
|
93
|
Ägg ekologiskt kokt
|
0,1 g
|
94
|
Carbonara
|
0,1 g
|
95
|
Hamburgare blandfärs stekt
|
0,1 g
|
96
|
Ägg konventionellt kokt
|
0,1 g
|
97
|
Salami fett 9% Må gott
|
0,1 g
|
98
|
Prinskorv stekt
|
0,1 g
|
99
|
Matfettsblandning fett 75% berikad typ Bregott
|
0,1 g
|
100
|
Äggröra u mjöl (Fin äggröra)
|
0,1 g
|
101
|
Chorizo fett 9% Må gott
|
0,1 g
|
102
|
Fläskkarré gris stekt u steksky
|
0,1 g
|
103
|
Kalkon
|
0,1 g
|
104
|
Kalkon m skinn
|
0,1 g
|
105
|
Kycklingvinge m skinn
|
0,1 g
|
106
|
Hamburgare rå fryst
|
0,1 g
|
107
|
Hamburgare stekt fryst
|
0,1 g
|
108
|
Kalvköttgryta lök tomat morötter rotselleri
|
0,1 g
|
109
|
Dillkött nötkött m sås fryst
|
0,1 g
|
110
|
Kalvfrikassé fryst
|
0,1 g
|
111
|
Hamburgare fett ca 17% stekt
|
0,1 g
|
112
|
Köttfärsjärpar blandfärs 70/30 stekta
|
0,1 g
|
113
|
Kalvfrikadeller
|
0,1 g
|
114
|
Kalvfärsbiffar
|
0,1 g
|
115
|
Corned beef konserv
|
0,1 g
|
116
|
Renkött torkat
|
0,1 g
|
117
|
Bacon gris
|
0,1 g
|
118
|
Fläskben m kött gris kokta
|
0,1 g
|
119
|
Grisfötter kokta
|
0,1 g
|
120
|
Harstek hare
|
0,1 g
|
121
|
Kalvfilé stekt
|
0,1 g
|
122
|
Kalvkotlett stekt
|
0,1 g
|
123
|
Kalvkött kokt
|
0,1 g
|
124
|
Kokt fläskrulad /rullsylta
|
0,1 g
|
125
|
Högrev kokt
|
0,1 g
|
126
|
Revbensspjäll gris ugnsstekt grillat
|
0,1 g
|
127
|
Stek nöt stekt fryst u steksky
|
0,1 g
|
128
|
Rostbiff nöt tillagad u salt
|
0,1 g
|
129
|
Revbensspjäll gris grillat ugnsstekt
|
0,1 g
|
130
|
Mjukost smältost fett ca 22% typ Den skrattande kon
|
0,1 g
|
131
|
Dillkött m nötkött m purjolök morötter o sås hemlagad
|
0,1 g
|
132
|
Rimmad oxbringa kokt
|
0,1 g
|
133
|
Rimmat sidfläsk gris panerat stekt
|
0,1 g
|
134
|
Grillad kyckling m skinn
|
0,1 g
|
135
|
Friterad kyckling
|
0,1 g
|
136
|
Hälleflundra
|
0,1 g
|
137
|
Kycklingdelar kött m skinn marinerade
|
0,1 g
|
138
|
Strutsfilé
|
0,1 g
|
139
|
Strutsfilé stekt
|
0,1 g
|
140
|
Kycklingkött m skinn
|
0,1 g
|
141
|
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja
|
0,1 g
|
142
|
Kyckling m skinn grillad
|
0,1 g
|
143
|
Kalkon m skinn stekt
|
0,1 g
|
144
|
Kycklingbröst m skinn stekt
|
0,1 g
|
145
|
Regnbågslax
|
0,1 g
|
146
|
Kyckling höns kokt grillat stekt ospecificerat
|
0,1 g
|
147
|
Ägg konventionellt rått
|
0,1 g
|
148
|
Hönsbuljong konc låg salt storhushåll
|
0,1 g
|
149
|
Fransk omelett vatten
|
0,1 g
|
150
|
Ägg konventionellt stekt
|
0,1 g
|
151
|
Äggröra m mjöl
|
0,1 g
|
152
|
Fransk omelett kaffegrädde
|
0,1 g
|
153
|
Lax
|
0,1 g
|
154
|
Strömming
|
0,1 g
|
155
|
Röding
|
0,1 g
|
156
|
Lax urtagen varmrökt
|
0,1 g
|
157
|
Makrillfilé varmrökt
|
0,1 g
|
158
|
Matjessill konserv
|
0,1 g
|
159
|
Regnbågslax sida kallrökt
|
0,1 g
|
160
|
Regnbågslax urtagen varmrökt
|
0,1 g
|
161
|
Surströmming
|
0,1 g
|
162
|
Salt sill panerad stekt hemlagad
|
0,1 g
|
163
|
Regnbågslax panerad stekt
|
0,1 g
|
164
|
Hälleflundra kokt
|
0,1 g
|
165
|
Hälleflundra panerad stekt
|
0,1 g
|
166
|
Regnbågslax inkokt
|
0,1 g
|
167
|
Lax stekt
|
0,1 g
|
168
|
Lax kokt
|
0,1 g
|
169
|
Sill
|
0,1 g
|
170
|
Sik urtagen varmrökt
|
0,1 g
|
171
|
Öring
|
0,1 g
|
172
|
Öring svensk älvöring
|
0,1 g
|
173
|
Sardiner i olja konserv
|
0,1 g
|
174
|
Sardiner i tomatsås konserv
|
0,1 g
|
175
|
Salt sill
|
0,1 g
|
176
|
Ansjovis skarpsill inlagd
|
0,1 g
|
177
|
Böckling varmrökt
|
0,1 g
|
178
|
Lax konserv
|
0,1 g
|
179
|
Lax sida kallrökt
|
0,1 g
|
180
|
Makrill urtagen varmrökt
|
0,1 g
|
181
|
Makrill konserv
|
0,1 g
|
182
|
Salt sill urvattnad konserv
|
0,1 g
|
183
|
Gravad lax
|
0,1 g
|
184
|
Lax rimmad
|
0,1 g
|
185
|
Pressylta
|
0,1 g
|
186
|
Hushållssylta
|
0,1 g
|
187
|
Solrosfrön torkade
|
0,1 g
|
188
|
Salsiccia italiensk korv
|
0,1 g
|
189
|
Salsiccia italiensk korv stekt utan fett
|
0,1 g
|
190
|
Chorizo korv stekt
|
0,1 g
|
191
|
Kabanoss korv stekt
|
0,1 g
|
192
|
Grillkorv fett 18%
|
0,1 g
|
193
|
Prinskorv fett 24%
|
0,1 g
|
194
|
Köttkorv fett ca 23% rå
|
0,1 g
|
195
|
Köttkorv fett ca 21% kokt
|
0,1 g
|
196
|
Medvurst fett ca 23% kokt
|
0,1 g
|
197
|
Rökt medvurst fett ca 36%
|
0,1 g
|
198
|
Salami svensk fett ca 33%
|
0,1 g
|
199
|
Stångkorv fett ca 14%
|
0,1 g
|
200
|
Varmkorv fett 15%
|
0,1 g
|
201
|
Isterband fett 15%
|
0,1 g
|
202
|
Falukorv fett 19%
|
0,1 g
|
203
|
Falukorv fett 23%
|
0,1 g
|
204
|
Falukorv fett 18%
|
0,1 g
|
205
|
Fläskkorv fett ca 23% rå
|
0,1 g
|
206
|
Fläskkorv fett ca 21% kokt
|
0,1 g
|
207
|
Frukostkorv fett 23%
|
0,1 g
|
208
|
Varmkorv fett ca 22%
|
0,1 g
|
209
|
Varmkorv fett 23% grillad kokt
|
0,1 g
|
210
|
Varmkorv fett ca 23% grillad
|
0,1 g
|
211
|
Wienerkorv fett 23%
|
0,1 g
|
212
|
Korv fett ca 11%
|
0,1 g
|
213
|
Skinkkorv fett 17%
|
0,1 g
|
214
|
Rökt påläggskorv fett 34% ospec
|
0,1 g
|
215
|
Varmkorv konserv kylkonserv fett ca 19%
|
0,1 g
|
216
|
Värmlandskorv fett ca 19% rå
|
0,1 g
|
217
|
Värmlandskorv fett ca 18% kokt
|
0,1 g
|
218
|
Frukostkorv fett ca 24% kokt
|
0,1 g
|
219
|
Falukorv mager stekt utan fett
|
0,1 g
|
220
|
Falukorv i skivor kokt
|
0,1 g
|
221
|
Falukorv stekt
|
0,1 g
|
222
|
Frukostkorv stekt
|
0,1 g
|
223
|
Isterband stekt
|
0,1 g
|
224
|
Stångkorv stekt
|
0,1 g
|
225
|
Korv fett ca 11% stekt
|
0,1 g
|
226
|
Varmkorv kokt
|
0,1 g
|
227
|
Varmkorv stekt
|
0,1 g
|
228
|
Wienerkorv stekt
|
0,1 g
|
229
|
Rökt påläggskorv fett 10% ospec
|
0,1 g
|
230
|
Korv typ falukorv stekt
|
0,1 g
|
231
|
Wienerkorv kokt
|
0,1 g
|
232
|
Pölsa värmd stekt
|
0,1 g
|
233
|
Pölsa
|
0,1 g
|
234
|
Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna
|
0,1 g
|
235
|
Fiskpaté m skaldjur
|
0,1 g
|
236
|
Laxmousse
|
0,1 g
|
237
|
Kaviar orökt
|
0,1 g
|
238
|
Sniglar vinbergssnäckor
|
0,1 g
|
239
|
Krabba blå
|
0,1 g
|
240
|
Sill salt kokt
|
0,1 g
|
241
|
Sill panerad stekt
|
0,1 g
|
242
|
Strömming kokt
|
0,1 g
|
243
|
Fisk varmrökt
|
0,1 g
|
244
|
Strömming opanerad stekt
|
0,1 g
|
245
|
Tonfisk stekt
|
0,1 g
|
246
|
Böcklinglåda m äggstanning
|
0,1 g
|
247
|
Lammbräss
|
0,1 g
|
248
|
Lammhjärta
|
0,1 g
|
249
|
Bläckfisk
|
0,1 g
|
250
|
Musslor konserv u lag
|
0,1 g
|
251
|
Kräfta konserv el kokt
|
0,1 g
|
252
|
Skaldjurspaté
|
0,1 g
|
253
|
Njure nöt
|
0,1 g
|
254
|
Oxtunga nöt
|
0,1 g
|
255
|
Kycklinglever
|
0,1 g
|
256
|
Kalvlever
|
0,1 g
|
257
|
Kalvnjure
|
0,1 g
|
258
|
Kalvtunga
|
0,1 g
|
259
|
Levergryta m grönsaker fryst
|
0,1 g
|
260
|
Leverstuvning fryst
|
0,1 g
|
261
|
Leverpalt
|
0,1 g
|
262
|
Leverbiff mald lever stekt hemlagad
|
0,1 g
|
263
|
Paté på köttfärs kycklinglever
|
0,1 g
|
264
|
Rimmad oxtunga nöt kokt
|
0,1 g
|
265
|
Leverstuvning hemlagad
|
0,1 g
|
266
|
Renlever
|
0,1 g
|
267
|
Rimmad oxtunga nöt
|
0,1 g
|
268
|
Kycklinglever stuvad
|
0,1 g
|
269
|
Levergryta nöt
|
0,1 g
|
270
|
Njurstuvning
|
0,1 g
|
271
|
Matlagningsbas m havre fett 13% Oatly iMat
|
0,1 g
|
272
|
Sockerkaka lätt till tårtbotten
|
0,1 g
|
273
|
Vaniljsås m havre 11% fett Oatly
|
0,1 g
|
274
|
Vaniljsås pulver tillagad m mjölk
|
0,0 g
|
275
|
Glassås choklad typ Ohoj
|
0,0 g
|
276
|
Glassås frukt typ Ohoj
|
0,0 g
|
277
|
Hårt bröd fullkorn havre vete råg mjölk fibrer 8% Wasa havre
|
0,0 g
|
278
|
Äppelpaj m botten o lock
|
0,0 g
|
279
|
Rabarberpaj
|
0,0 g
|
280
|
Äppelpaj
|
0,0 g
|
281
|
Frusen cheesecake frusen ostkaka
|
0,0 g
|
282
|
Cheesecake el ostkaka m botten av digestivekex
|
0,0 g
|
283
|
Mannagrynskaka el mannagrynspudding
|
0,0 g
|
284
|
Äppelsmulpaj
|
0,0 g
|
285
|
Katrinplommonsufflé
|
0,0 g
|
286
|
Friterad äppelpaj
|
0,0 g
|
287
|
Vetebröd osötat
|
0,0 g
|
288
|
Fyllt vetebröd bullar längd ospec
|
0,0 g
|
289
|
Veteskorpor
|
0,0 g
|
290
|
Fullkornsskorpor osötade
|
0,0 g
|
291
|
Mandelkubb
|
0,0 g
|
292
|
Munkar u fyllning
|
0,0 g
|
293
|
Munkar fyllda m äppelmos vaniljkräm
|
0,0 g
|
294
|
Wienerbröd fyllt m vaniljkräm sylt florsocker
|
0,0 g
|
295
|
Sött vetebröd på bakpulver
|
0,0 g
|
296
|
Matlagningsyoghurt fett 8%
|
0,0 g
|
297
|
Saffransbröd
|
0,0 g
|
298
|
Kex Cream Crackers
|
0,0 g
|
299
|
Wafers fyllda rån kex
|
0,0 g
|
300
|
Kex fullkorn Hob-nobs
|
0,0 g
|