Innehållsförteckning, näring och RDI för Matlagningsvin rött (PEDROS / MATKOMPANIET)

Matlagningsvin rött innehåller

Matlagningsvin rött innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Rött vin (sherrystil) 98,34%, salt (1,5%), peppar (0,12%), konserveringsmedel (0,04%) (SVAVELDIOXID E220, kaliumsorbat E202), antioxidant (c-vitamin). Innehåller SULFIT.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Matlagningsvin rött´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 0.0 g
Kolhydrater 1.1 g
Protein 0.1 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 39.7 kcal
kJ 166.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.5 g
25.0 %