Innehållsförteckning, näring och RDI för Knäckebröd, glutenfritt (SEMPER / SEMPER AB)

Knäckebröd, glutenfritt innehåller

Knäckebröd, glutenfritt innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. SE/NO/DK Ingredienser: Vetestärkelse/hvete-/hvedestivelse, skummjölks-/skummetmelk- /skummetmælkspulver, fiber av sockerbeta/sukkerroer, socker/sukker, jäst/gjær/gær, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (E412, E464), vegetabiliskt margarin (veg. fett/fedt, vatten/vann/vand, emulgeringsmedel/emulgator (E471), salt, surhetsreglerande medel/middel (citronsyra), aromämne/aroma), bakpulver (E575, E500), salt, mineralämne (järn), vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, B6, folsyra).

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Knäckebröd, glutenfritt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 275 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 2.0 g
Kolhydrater 72.0 g
Protein 6.0 g
Fibrer 8.0 g
32.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 350.0 kcal
kJ 1461.0 kJ

Vtiaminer

Näringsämne Mängd RDI
Vitamin B1 0.4 mg
36.0 %
Vitamin B2 0.4 mg
31.0 %
Vitamin B3 4.0 mg
27.0 %
Vitamin B6 0.3 mg
23.0 %

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Järn 8.0 mg
53.0 %
Kalcium 240.0 mg
30.0 %
Magnesium 0.4 mg
0.0 %
Natrium 500.0 mg
21.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.9 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 6.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.3 g
22.0 %