Innehållsförteckning, näring och RDI för Lördagskorv rak, kokt (Snellman / Snellman OY)

Lördagskorv rak, kokt innehåller

Lördagskorv rak, kokt innehåller: Griskött (63%) ursprung Finland, vatten (19,5%), Nötkött (7%) ursprung Finland, potatismjöl (5,4%), salt (1,8%), späck (2%), aromer (muskotnöt, svartpeppar), kryddor (koriander, ingefära, senap, vitpeppar), antioxidationsmedel (E301), stabiliseringsmedel (E450), konserveringsmedel (E250). Kötthalt 70%.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Lördagskorv rak, kokt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 30 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 22.0 g
Kolhydrater 5.7 g
Protein 11.0 g
Fibrer 0.0 g
0.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 265.0 kcal
kJ 1106.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.7 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 8.3 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.2 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.8 g
30.0 %