Innehållsförteckning, näring och RDI för Skinka kokt hel (Martin & Servera / Martin & Servera AB)

Skinka kokt hel innehåller

Skinka kokt hel innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Helmuskelskinka av gris, vatten, salt, maltodextrin, druvsocker, naturliga aromer, stabiliseringsmedel (E451, E450, E407), antioxidationsmedel (E331, E301), konserveringsmedel (E250).

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Skinka kokt hel´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 40 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 3.6 g
Kolhydrater 0.5 g
Protein 18.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 110.0 kcal
kJ 459.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.4 g
40.0 %