Innehållsförteckning, näring och RDI för Vildsvinsskinka Kokt (fryst) (Jojjen / JOJJEN AB)

Vildsvinsskinka Kokt (fryst) innehåller

Vildsvinsskinka Kokt (fryst) innehåller: Ingredienser: Vildsvinsstek utan ben (85%), vatten (10%), salt, druvsocker, glukossirap, extrakt, arom (timjan, kryddpeppar, lagerblad, lök), kryddextrakt (svartpeppar), antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Vildsvinsskinka Kokt (fryst)´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 37 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 1.2 g
Kolhydrater 1.7 g
Protein 19.0 g
Fibrer 0.0 g
0.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 95.0 kcal
kJ 397.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.3 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.6 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.2 g
37.0 %