Innehållsförteckning, näring och RDI för Oxjärpe stekt (Chefs Basic / Menigo Foodservice )

Oxjärpe stekt innehåller

Oxjärpe stekt innehåller: Nötkött (66%) vatten, potatisstärkelse, lökpulver, potatisgranulat, salt, fiber (potatis, sockerbeta) svartpeppar, jästextrakt.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Oxjärpe stekt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 23 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 14.0 g
Kolhydrater 12.0 g
Protein 15.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 225.0 kcal
kJ 939.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 7.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.7 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.4 g
23.0 %