Innehållsförteckning, näring och RDI för Ravioli Svamp (Rana / Di Luca & Di Luca)

Ravioli Svamp innehåller

Ravioli Svamp innehåller: Pasta 51%: VETEmjöl, ÄGG 30%, durumVETEmjöl. Fyllning 49%: ricottaOST (VASSLE, MJÖLK), potatispulver, solrosolja, karljohanssvamp(och besläktade svampsorter) 7%, VASSLEpulver, vatten, hårdOST, lök, torkade champinjoner (Agaricus bisporus) 2%, salt, vitt vin, naturliga aromer (innehåller MJÖLK), persilja, jästextrakt, kryddor. Producerad i en fabrik som även hanterar, NÖTTER, SELLERI, KRÄFTDJUR, FISK, BLÖTDJUR.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Ravioli Svamp´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 22 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 7.0 g
Kolhydrater 37.5 g
Protein 10.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 259.0 kcal
kJ 1081.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.1 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 3.3 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.3 g
22.0 %