Innehållsförteckning, näring och RDI för Kvarg Blåbär Laktosfri 0,2% 500 g (LINDAHLS / LINDAHLS MEJERI AB)

Kvarg Blåbär Laktosfri 0,2% 500 g innehåller

Kvarg Blåbär Laktosfri 0,2% 500 g innehåller: Pastöriserad mjölk, mjölksyrakultur, ystenzym, vatten, granatäppeljuice, stabiliseringsmedel (pektin), naturliga aromer, syra (citronsyra), förtjockningsmedel (modifierad majsstärkelse), sötningsmedel (Acesulfam K, aspartam), naturliga färgämnen (hibiskusjuice, svartmorotkoncentrat), laktasenzym. Innehåller en källa av fenylalanin.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kvarg Blåbär Laktosfri 0,2% 500 g´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 6 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 0.2 g
Kolhydrater 3.4 g
Protein 11.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 69.0 kcal
kJ 288.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.1 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 3.1 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.4 g
6.0 %