Innehållsförteckning, näring och RDI för Varmkorv med tunt skinn (Värmlandschark / Värmlands Chark AB)

Varmkorv med tunt skinn innehåller

Varmkorv med tunt skinn innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Köttmängd 47 % Fetthalt 22% Gris- och nötkött, vatten, fett från gris, potatismjöl, bindväv från gris, salt, blodprotein, glukossirap, druvsocker, lök, antioxidant E300, ingefära, kryddextrakt (bla muskotnöt, paprika), konserveringsmedel E250, rökarom.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Varmkorv med tunt skinn´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 35 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 22.0 g
Kolhydrater 9.0 g
Protein 10.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 265.0 kcal
kJ 1106.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 8.1 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.7 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.1 g
35.0 %