Innehållsförteckning, näring och RDI för RÖKT KALKON (Pärsons / HKScan)

RÖKT KALKON innehåller

RÖKT KALKON innehåller: INGREDIENSER: Kalkonkött 75%. vatten. koksalt. antioxidationsmedel (E325. E301). stabiliseringsmedel (E451). potatisstärkelse. druvsocker. potatisfiber. socker. konserveringsmedel (E250). rökarom. Fetthalt 3%. Tysk/Finsk köttråvara. Varmrökt.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

RÖKT KALKON´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 3.0 g
Kolhydrater 1.5 g
Protein 19.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 95.0 kcal
kJ 397.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.9 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.4 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.2 g
20.0 %