Innehållsförteckning, näring och RDI för Skinka kokt hel (Chefs Basic / Menigo Foodservice )

Skinka kokt hel innehåller

Skinka kokt hel innehåller: Skinka 93 % (skinkbitar), salt, druvsocker, kryddor, protein (ursprung gris), stabiliseringsmedel (natriumdifosfat), antioxidationsmedel (askorbinsyra), konserveringsmedel (natriumnitrit).

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Skinka kokt hel´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 42 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 3.0 g
Kolhydrater 2.4 g
Protein 18.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 109.0 kcal
kJ 455.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 3.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.4 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.5 g
42.0 %