Innehållsförteckning, näring och RDI för Glutenfri Pizzabotten (Fria Bröd / Fria Bröd AB)

Glutenfri Pizzabotten innehåller

Glutenfri Pizzabotten innehåller: GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, vatten, modifierad majs- och tapiocastärkelse, rapsolja, jäst, förtjockningsmedel: frukt-, guar-, tarakärnmjöl, pektin och E466, socker (endast som jästnäring), salt, sockerbetsfiber, emulgeringsmedel: lecitin (raps) och E471 (veg.), psylliumfröskal, arom.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Glutenfri Pizzabotten´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 38 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 3.5 g
Kolhydrater 54.0 g
Protein 1.5 g
Fibrer 4.5 g
18.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 260.0 kcal
kJ 1085.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.5 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.2 g
20.0 %