Innehållsförteckning, näring och RDI för Landgångsbröd (Martin & Servera)

Landgångsbröd innehåller

Landgångsbröd innehåller: VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, jäst, salt, vegetabiliskt margarin (rapsolja, vatten, fullhärdad rapsolja, salt, emulgeringsmedel E471, arom, färgämne betakaroten, vitamin A, surhetsreglerande medel E330), dextros, enzym, rapsolja. Andel fullkorn 0 %, varav andel torrvikt 0 %, fiberinnehåll 1,8 %.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Landgångsbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 27 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 2.5 g
Kolhydrater 49.0 g
Protein 9.0 g
Fibrer 1.8 g
7.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 260.0 kcal
kJ 1085.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.3 g
Enkelomättade 1.5 g
Fleromättade 1.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.3 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.2 g
20.0 %