Innehållsförteckning, näring och RDI för Vaniljmunk (SCHULSTAD BAKERY SOLUTIONS / LANTMÄNNEN UNIBAKE SWEDEN AB)

Vaniljmunk innehåller

Vaniljmunk innehåller: Ingredienser: Bröd: VETEmjöl, vatten, vegetabiliskt fett (palm), socker, margarin [vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel (E471), salt, arom, surhetsreglerande medel (E330), A- och D-vitamin], jäst, sirap, helÄGGspulver, skumMJÖLKspulver, VETEGLUTEN, salt, ÄGGulepulver, betfiber, mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer (från VETE). Vaniljfyllning 28%: Vatten, socker, vegetabiliskt fett (kokosfett), kärnMJÖLKspulver, modifierad stärkelse (E1442), konserveringsmedel (E202), salt, arom, färgämne (E160a, E101).

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Vaniljmunk´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 9 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 12.1 g
Kolhydrater 36.5 g
Protein 6.0 g
Fibrer 1.3 g
5.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 285.0 kcal
kJ 1190.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 6.4 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 12.2 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 0.2 g
4.0 %