Innehållsförteckning, näring och RDI för Ekologiskt Surdegsbröd (Fazer / Fazer Bageri AB)

Ekologiskt Surdegsbröd innehåller

Ekologiskt Surdegsbröd innehåller: VETEmjöl**, vatten, RÅGflingor**, surdeg av fullkornsRÅGmjöl** 6%, rapsolja*, RÅGfiber* (Fazer Rye Fibre®), linfrö* 3,5%, jäst, VETEgluten*, socker**, malt av KORN* och RÅG*, salt, stabiliseringsmedel* (guarkärnmjöl). * Ekologisk ingrediens ** KRAV ekologisk ingrediens Brödet innehåller 13% råg

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Ekologiskt Surdegsbröd´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 43 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 6.7 g
Kolhydrater 44.0 g
Protein 9.0 g
Fibrer 6.2 g
25.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 280.0 kcal
kJ 1169.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 4.3 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.1 g
18.0 %