Innehållsförteckning, näring och RDI för Kokt skinka (Melkers / Melkers chark)

Kokt skinka innehåller

Kokt skinka innehåller: Skinka bit 88%, vatten, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E450, E451, E407, antioxidationsmedel E331, E301, konserveringsmedel E250, E262. Allergiinformation: Inget gluten, mjölk, soja eller ägg är tillsatt i receptet.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kokt skinka´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 42 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 2.3 g
Kolhydrater 2.0 g
Protein 18.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 95.0 kcal
kJ 397.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.5 g
Fleromättade 1.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.8 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.5 g
42.0 %