Innehållsförteckning, näring och RDI för Kokt kalkonbröst griljerad (Melkers / Melkers chark)

Kokt kalkonbröst griljerad innehåller

Kokt kalkonbröst griljerad innehåller: Kalkonbröst 75%, vatten, salt, druvsocker, modifierad stärkelse E1442, stabiliseringsmedel E407, E450, E451, senap, antioxidationsmedel E331, E301, konserveringsmedel E250.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kokt kalkonbröst griljerad´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 42 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 1.5 g
Kolhydrater 2.9 g
Protein 18.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 100.0 kcal
kJ 417.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.5 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.2 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.5 g
42.0 %