Innehållsförteckning, näring och RDI för Kaviar (LYSEKILS / Marenor AB)

Kaviar innehåller

Kaviar innehåller: Sockersaltad rökt FISKROM* (52%), rapsolja, socker, vatten, salt, potatisflingor, tomatpuré, konserveringsmedel (Natriumbensoat), antioxidationsmedel (askorbinsyra, citronsyra). *Rom från TOSK (Gadus Morhua), SEJ (Pollachius virens) fiskad från Nordostatlanten fångstzon 27, och STILLAHAVSTORSK (Gadus macrocephalus) fiskad i Stilla havet fångstzon 67. MSC

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kaviar´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 92 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 28.0 g
Kolhydrater 22.0 g
Protein 7.5 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 360.0 kcal
kJ 1503.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.7 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 14.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 5.5 g
92.0 %