Innehållsförteckning, näring och RDI för Stenugnsbakat Dinkelbröd - FRENCH BAKERY (French bakery)

Stenugnsbakat Dinkelbröd - FRENCH BAKERY innehåller

Stenugnsbakat Dinkelbröd - FRENCH BAKERY innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Vatten, sammalet dinkelmjöl, siktat dinkelmjöl, solroskärnor, salt, jäst, rismjöl, vegetabilsk fett (innehåller soya), maltekstrakt av korn, emulgeringsmedel (E472e), mjölbehandlingsmedel (E300), enzym. Brödet är bakat med 98,5 % dinkel, beräknat på den totala mjölmängden.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Stenugnsbakat Dinkelbröd - FRENCH BAKERY´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 0 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 6.4 g
Kolhydrater 38.8 g
Protein 10.7 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 259.0 kcal
kJ 1080.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 1.3 g
Enkelomättade 1.1 g
Fleromättade 3.8 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.8 g