Innehållsförteckning, näring och RDI för Oxrullader i sås, 10 st (TULIP)

Oxrullader i sås, 10 st innehåller

Oxrullader i sås, 10 st innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Oxrullader 73%: Nötkött (53%), inlagd gurka (gurka, socker, vinäger, salt, SENAPSFRÖ, kryddor), bacon (8%) (griskött, salt, antioxidationsmedel (E 301), konserveringsmedel (E 250), rökt), torkad lök, SENAP (vatten,SENAPSKORN, vinäger, socker, salt, kryddor, kryddextrakt), majsstärkelse, kryddor. Sås 27%: Vatten, härdat palmfett, salt, rapsolja, tomatkoncentrat, maltodextrin, modifierad stärkelse, hydrolyserad raps- och majsprotein, färgämne (E150c), torkade grönsaker (morötter, persilja, SELLERI, lök, purjolök, tomater, vitlök), socker, surhetsreglerande medel (E330), koriander.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Oxrullader i sås, 10 st´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 30 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 6.0 g
Kolhydrater 5.0 g
Protein 11.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 119.0 kcal
kJ 497.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 2.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 3.5 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.8 g
30.0 %