Innehållsförteckning, näring och RDI för Oxtunga kokt (Snapphanechark / Snapphane Chark AB)

Oxtunga kokt innehåller

Oxtunga kokt innehåller: Ingredienser: Tunga av nöt, vatten, salt, socker, konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E331 E301, stabiliseringsmedel E451. Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Oxtunga kokt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 86 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 16.2 g
Kolhydrater 1.5 g
Protein 21.2 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 235.4 kcal
kJ 983.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 2.1 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 7.7 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 5.2 g
86.0 %