Innehållsförteckning, näring och RDI för Kallrökt skinkinnanlår (Snapphanechark / Snapphane Chark AB)

Kallrökt skinkinnanlår innehåller

Kallrökt skinkinnanlår innehåller: Ingredienser: Innanlår av gris, salt, konserveringsmedel E250, rökarom av bokspån. Till 100g färdig vara har använts 133g råvara. Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kallrökt skinkinnanlår´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 89 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 2.4 g
Kolhydrater 0.0 g
Protein 27.8 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 134.1 kcal
kJ 560.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 2.1 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.9 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 5.3 g
89.0 %