Innehållsförteckning, näring och RDI för Falukorv ekologisk (Martin & Servera)

Falukorv ekologisk innehåller

Falukorv ekologisk innehåller: Kött* 56 % (griskött* 33 %, nötkött* 23 %), vatten, fett från gris*, potatismjöl*, salt, kryddor* (svartpeppar, muskotnöt, ingefära), socker* torkad lök*, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. Fetthalt 22 %. *= ekologisk ingrediens.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Falukorv ekologisk´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 32 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 22.0 g
Kolhydrater 4.5 g
Protein 9.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 260.0 kcal
kJ 1085.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 8.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.4 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.9 g
32.0 %