Innehållsförteckning, näring och RDI för Kalkonbröst basturökt (Melkers / Melkers chark)

Kalkonbröst basturökt innehåller

Kalkonbröst basturökt innehåller: Kalkonbröst 81%, vatten, salt, druvsocker, glukossirap, stabiliseringsmedel E450, E451, E407, antioxidationsmedel E331, E301, konserveringsmedel, E262, E250 rökarom. Allergiinformation: Inget gluten, mjölk, soja eller ägg är tillsatt i receptet.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kalkonbröst basturökt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 42 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 1.5 g
Kolhydrater 3.6 g
Protein 18.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 100.0 kcal
kJ 417.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 0.5 g
Fleromättade 1.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 2.2 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.5 g
42.0 %