Innehållsförteckning, näring och RDI för Läggklubba sous-vide (Familjen Dafgård / GUNNAR DAFGÅRD AB)

Läggklubba sous-vide innehåller

Läggklubba sous-vide innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Fläsklägg (92%), kryddor,salt, socker, bränt socker. Lake beredd av: Vatten, antioxidationsmedel(E325,E331, E316), salt,druvsocker,stabiliseringsmedel E451.Mängd sky: 10-15 %

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Läggklubba sous-vide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 41 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 4.9 g
Kolhydrater 2.4 g
Protein 21.0 g
Fibrer 0.3 g
1.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 130.0 kcal
kJ 543.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 2.0 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 1.0 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.4 g
40.0 %