Innehållsförteckning, näring och RDI för Fläskkarré plommonspäckad sous vide (Familjen Dafgård / GUNNAR DAFGÅRD AB)

Fläskkarré plommonspäckad sous vide innehåller

Fläskkarré plommonspäckad sous vide innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Fläskkarré (88%), katrinplommon (8%), salt, bränt socker, kryddor. Lake beredd av: Vatten, antioxidationsmedel (E325, E331, E316), salt, druvsocker, stabiliseringsmedel E451. Mängd sky: 15-20 %

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Fläskkarré plommonspäckad sous vide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 35 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 17.0 g
Kolhydrater 6.8 g
Protein 15.0 g
Fibrer 0.8 g
3.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 240.0 kcal
kJ 1002.0 kJ

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 5.9 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 4.2 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.9 g
32.0 %