Innehållsförteckning, näring och RDI för Oxbringa skivad sous-vide (Familjen Dafgård / GUNNAR DAFGÅRD AB)

Oxbringa skivad sous-vide innehåller

Oxbringa skivad sous-vide innehåller: Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Bringa av nöt. Lake beredd av: Vatten, salt, antioxidationsmedel (E325, E316), druvsocker, stabiliseringsmedel E451, konserveringsmedel E250. Till 100 g färdig vara har 116 g kött använts.

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Oxbringa skivad sous-vide´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 37 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd RDI
Fett 14.0 g
Kolhydrater 0.8 g
Protein 24.0 g
Fibrer 0.0 g
0.0 %

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 190.0 kcal
kJ 793.0 kJ

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Natrium 0.8 mg
0.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 6.5 g
Enkelomättade 4.0 g
Fleromättade 0.6 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.4 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 2.2 g
37.0 %