Innehållsförteckning, näring och RDI för Kebabskav, ekologiskt (GUDRUNS / GUDRUNS AB)

Kebabskav, ekologiskt innehåller

Kebabskav, ekologiskt innehåller: Nötkött (ekologiskt), vatten, potatisfiber, salt, lök, kryddor, stabiliseringsmedel E450, E451, E452. Lövtärnat 3x3x0,3 cm Fetthalt 15% 80 g kött har använts till 100 g vara

*Läs alltid på förpackning för att vara säker! Innehåll kan ha ändrats eller blivit fel!

Näringsinformation

Kebabskav, ekologiskt´s innehåll visas per 100 g, har ett näringsindex på 143 och dess RDI (Rekommenderat Dagligt Intag) baseras på:


Energifördelning

Näringsämne Mängd
Fett 15.0 g
Kolhydrater 1.0 g
Protein 19.0 g

Energiinnehåll

Näringsämne Mängd
kcal 220.0 kcal
kJ 918.0 kJ

Vtiaminer

Näringsämne Mängd RDI
Vitamin B6 0.5 mg
38.0 %

Mineraler

Näringsämne Mängd RDI
Järn 2.0 mg
13.0 %
Kalcium 6.0 mg
1.0 %
Kalium 300.0 mg
10.0 %
Magnesium 20.0 mg
7.0 %
Natrium 0.6 mg
0.0 %
Zink 4.0 mg
57.0 %

Fettsyror

Näringsämne Mängd
Mättade 6.7 g

Enkelomättade Fettsyror

Näringsämne Mängd
Omega 9 0.0 g

Fleromättade Fettsyror

Näringsämne Mängd RDI
Omega 3 0.0 g
0.0 %
Omega 6 0.0 g
0.0 %

Sockerarter

Näringsämne Mängd
Sackaros 0.1 g

Övrigt

Näringsämne Mängd RDI
Salt 1.0 g
17.0 %